Espai obert i lliure de reflexions
Header image

El futur comença avui

Publicat per Marta Llorens en Articles d'opinió

El Parlament avui aprovarà la declaració de sobirania i el dret a decidir del poble de Catalunya, un acord al qual des de CiU hem volgut des del primer moment que s’hi poguessin afegir totes les forces polítiques que portaven el dret a decidir al seu programa electoral perquè aspirem a què l’important camí que Catalunya ha de recórrer en aquesta legislatura compti amb el màxim suports possibles.

Des de Convergència i Unió creiem que a l’acord també s’hi pot afegir el PSC. De fet totes les qüestions que el PSC va dir reclamar com a eren necessàries hi són en la nova declaració presentada al Parlament. Per això insistim a demanar que el PSC també faci un esforç en aquestes darreres hores. La resta de forces polítiques ja l’ha fet. Desitgem que el PSC s’afegeixi perquè això suposaria una majoria encara més àmplia del Parlament, sense oblidar però que la seva incorporació a l’acord no ha de trair els aspectes més substancials del document.

En tot cas al Parlament de Catalunya es farà avui el primer pas perquè els catalans i les catalanes puguin exercir el seu dret a decidir quin futur volen per al nostre país. Aquest procés no serà fàcil, però ha de servir per fixar el futur de Catalunya, el futur de les properes generacions.

Share and Enjoy

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Deixar un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>